VI SÖKER

Kundansvarig till
region Göteborg

Drivs du av att nå goda resultat tillsammans med ditt team och leverera service inom underhåll, utredning och förnyelse av va-nätet? Då kan det här vara rätt utmaning för dig! Vi söker en säljare till Pollex kontor i Nödinge, Göteborg.

Pollex vision är att vara en förnyare och vår viktigaste tillgång är våra medarbetare. Så har det varit i mer än 40 år och så kommer det att vara även i framtiden. Vår vision är att vara den ledande leverantören av schaktfria tjänster under mottot ”Vi gör gamla rör som nya”.

Om tjänsten som säljare

Som säljare har du ett viktigt ansvar att leda försäljningsarbetet i Göteborgsregionen, vilket innebär att du främst kommer att arbeta med att knyta kundkontakter och långsiktig försäljning mot nya och befintliga kunder inom kommuner, industrier och privata bolag.

Du arbetar mot uppsatta mål och planerar själv din vardag, som bland annat består av proaktiv kundbearbetning, bokning av möten med kunder, platsbesök, deltagande på mässor, samordning och uppföljning. Dina huvudsakliga arbetssysslor är möten med kunder för att skapa nya projekt och lära ut våra arbetssätt inom underhåll, utredning och förnyelse av va-nätet. Det här är en perfekt roll för dig som vill arbeta med spännande och viktiga projekt, ha mycket ansvar och stor möjlighet att växa både i din roll och inom Pollex som företag. Du rapporterar till försäljnings- och marknadschefen och utgår från kontoret i Nödinge.

Arbetsuppgifter

 • Långsiktigt och proaktivt försäljningsarbete
 • Kundkontakt – bearbetning, planering, samordning, uppföljning
 • Utbilda befintliga kunder om Pollex arbetssätt inom underhåll, utredning och förnyelse av va-nätet
 • Administrativa uppgifter
 • Deltar på och planerar inför mässor

Kvalifikationer

För att trivas och utvecklas på denna arbetsplats ska du

 • Vara social och trivas att arbeta i team
 • Branschkunskap inom VA som t.ex. rörtekniker, försäljningsansvarig eller va- ingenjör är en fördel men inget krav
 • Goda datakunskaper
 • B-körkort
 • Flytande i svenska tal och skrift
 • Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av försäljning inom anläggning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tjänsteman
Omfattning: Heltid

Löneform: Enligt kollektivavtal samt Pollex lokala löneavtal
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Om Pollex

Vi är 97 anställda och omsätter ca 360 miljoner kr. Vi förnyar, rensar och provar rör i mark. Idag är våra kunder främst kommunala och privata ledningsägare. Vi har faktiskt 220 av Sveriges 290 kommuner som återkommande kunder.

Pollex ingår sedan 2021 i No Dig Alliance (NDA). NDA är en allians där flera bolag inom schaktfri ledningsförnyelse ingår. NDA:s ambition är att vara Nordens ledande och största aktör inom schaktfritt med de främsta och bästa medarbetarna i vår bransch. För dig som medarbetare på Pollex innebär detta en trygghet och stora möjligheter att utvecklas. Som anställd på Pollex erbjuds du också möjlighet att köpa aktier i No Dig Alliance.

Mer info om Pollex och våra tjänster hittar du här på hemsidan.

Ansökan

Ansökan görs med CV till nyttjobb@pollex.se