VI SÖKER

Platschef
Södertälje/Stockholm syd

Drivs du av att nå resultat tillsammans med ditt team och av att ge service i världsklass? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi en platschef till Pollex i Södertälje. Vill du vara med på Pollex resa? Välkommen med din ansökan redan idag! Pollex vision är att vara en förnyare och vår viktigaste tillgång är våra medarbetare. Så har det varit i mer än 40 år och så kommer det att vara även i framtiden. Vår vision är att vara den ledande leverantören av schaktfria tjänster under mottot ”Vi gör gamla rör som nya”.

Om tjänsten

Som arbetsledare har du ett viktigt ansvar på plats, där ditt engagemang och ansvarstagande är avgörande för att allt ska bli klart i tid och inom givna ramar. Du leder och samordnar det dagliga arbetet resurseffektivt, vilket innebär planering, kontroll, ekonomi och att arbetsmiljö och kvalitet efterlevs. Dessutom kommer du tillsammans med ditt team motivera medarbetarna till samarbete, engagemang och en god gemenskap. Rollen som arbetsledare spenderar du till stor del ute på projekt men du kommer även arbeta på kontoret i Södertälje. Det här är en perfekt roll för dig som vill arbeta med spännande och viktiga projekt, ha mycket ansvar och möjlighet att växa i din roll och inom Pollex som företag. Du rapporterar till projektchef och utgår från kontoret i Södertälje.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Styrning och planering av egna och externa resurser tillsammans med övrig projektledning
 • Projektinköp efter attestnivå
 • Kvalitet-, miljö-, och arbetsmiljöarbete på arbetsplatsen
 • Kundkontakt – planering, samordning, information
 • Administrativa uppgifter som dagbok, ÄTA-rapportering, egenkontroller mm.
 • Deltar i relinings- och VA-arbeten efter behov

Är du vår nya arbetsledare eller platschef?

För att lyckas i rollen är det viktigt att du drivs av att skapa en positiv kundupplevelse och att du har en förmåga att se detaljer. Du är en lagspelare med förmågan att få andra att arbeta bra i grupp och dra åt samma håll. Som person är du strukturerad med en hög ambition om att efterlämna ett arbete som du är stolt över.

Vi söker dig som har följande erfarenheter och kvalifikationer:

 • Minst två års erfarenhet av rollen som arbetsledare, platschef eller annan ledande befattning
 • Du bör ha arbetat minst fem år inom anläggning
 • Goda kunskaper inom entreprenad såsom schakt och traditionell VA
 • Förståelse och kännedom kring systematiskt arbetsmiljöarbete
 • Goda datakunskaper
 • B-körkort
 • Flytande i svenska tal och skrift

Vi ser det som meriterande om du har kunskaper inom schaktfritt ledningsbyggande samt om du har utbildning inom BAS U, ledarskap, arbetsmiljö eller annan utbildning som anses relevant för rollen.

Vad kan Pollex erbjuda dig?

Pollex är en arbetsgivare som är mån om sina medarbetare genom att erbjuda trygga anställningsvillkor och goda förmåner. Hos Pollex har du stora möjligheter till fortbildning och kompetensutveckling inom ditt område. Som anställd på Pollex erbjuds du också möjligheter att köpa aktier i No Dig Alliance, Pollex moderbolag, www.nodigalliance.com

Om Pollex

Vi är 97 anställda och omsätter ca 360 miljoner kr. Vi förnyar, rensar och provar rör i mark. Idag är våra kunder främst kommunala och privata ledningsägare. Vi har faktiskt 220 av Sveriges 290 kommuner som återkommande kunder.

Pollex ingår sedan 2021 i No Dig Alliance (NDA). NDA är en allians där flera bolag inom schaktfri ledningsförnyelse ingår. NDA:s ambition är att vara Nordens ledande och största aktör inom schaktfritt med de främsta och bästa medarbetarna i vår bransch. För dig som medarbetare på Pollex innebär detta en trygghet och stora möjligheter att utvecklas. Som anställd på Pollex erbjuds du också möjlighet att köpa aktier i No Dig Alliance.

Mer info om Pollex och våra tjänster hittar du här på hemsidan.

Ansökan

Ansökan görs med CV till nyttjobb@pollex.se