VI SÖKER

Rörläggare/anläggare
Stockholm

Är du en rörläggare eller erfaren anläggare som brinner för VA och hållbara tekniker? Vill du utvecklas och prova på något nytt? Här har du chansen! Pollex vision är att vara en förnyare och vår viktigaste tillgång är våra medarbetare. Så har det varit i mer än 40 år och så kommer det att vara även i framtiden. Vår vision är att vara den ledande leverantören av schaktfria tjänster under mottot ”Vi gör gamla rör som nya”.

Varför gräva när man kan renovera ledningar schaktfritt? Bland våra kunder finns en majoritet av Sveriges kommuner, vi hjälper dem att undersöka, rengöra, underhålla och med schaktfria metoder förnya vatten- och avloppsnäten. Vi fortsätter att växa och söker nu nya medarbetare att bemanna upp lagen med.

Arbetsuppgifter

Du utgår från vårt kontor i Södertälje och arbetar som rörläggare/anläggare i våra entreprenader runt om i Mälardalen. Vi arbetar främst med rörspräckning, PE-svetsning, rörläggning och schaktarbeten. Problemlösning ingår i alla våra uppdrag!

Erfarenhet och Kvalifikationer

Vi söker dig som:

  • Innehar B-körkort
  • Tidigare har arbetat som anläggare/rörläggare
  • Talar obehindrat på svenska

För att trivas och utvecklas på denna arbetsplats behöver du:

  • Vara social och trivas med att arbeta i team
  • Vara lösningsorienterad och flexibel inför nya arbetssituationer
  •  Ha en nyfiken sida och vilja att utvecklas och lära dig nya saker
  •  Erfarenhet av PE-svetsning är meriterande, men inte ett krav

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning, anställningen kan komma att inledas med en provanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Enligt kollektivavtal samt Pollex lokala löneavtal
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Om Pollex

Vi är idag ca 100 anställda och omsätter omkring 360 miljoner kr. Vi förnyar, rensar och provar rör i mark. Idag är våra kunder främst kommunala och privata ledningsägare. Vi har faktiskt 220 av Sveriges 290 kommuner som återkommande kunder.
Pollex ingår sedan 2021 i No Dig Alliance (NDA). NDA är en allians där flera bolag inom schaktfri ledningsförnyelse ingår. NDA:s ambition är att vara Nordens ledande och största aktör inom schaktfritt med de främsta och bästa medarbetarna i vår bransch. För dig som medarbetare på Pollex innebär detta en trygghet och stora möjligheter att utvecklas. Som anställd på Pollex erbjuds du också möjlighet att köpa aktier i No Dig Alliance.
Mer info om Pollex och våra tjänster hittar du här på hemsidan.

Ansökan

Ansökan görs med CV till nyttjobb@pollex.se