VI SÖKER

Rörläggare/anläggare
Göteborg

Är du en rörläggare eller erfaren anläggare som brinner för VA och hållbara tekniker? Vill du utvecklas och prova på något nytt? Här har du chansen! Pollex vision är att vara en förnyare och vår viktigaste tillgång är våra medarbetare. Så har det varit i mer än 40 år och så kommer det att vara även i framtiden. Vår vision är att vara den ledande leverantören av schaktfria tjänster under mottot ”Vi gör gamla rör som nya”.

Varför gräva när man kan renovera ledningar schaktfritt? Bland våra kunder finns en majoritet av Sveriges kommuner som vi hjälper att undersöka, rengöra, underhålla och med schaktfria metoder förnya vatten- och avloppsnäten. Vi fortsätter att växa och söker nu två nya medarbetare att bemanna upp lagen med.

Arbetsuppgifter

Du arbetar som rörläggare i våra entreprenader i Göteborg och kranskommuner, ibland även på annan ort. Vi arbetar främst med rörspräckning samt kringarbeten PE-svetsning, rörläggning och schaktarbeten. Problemlösning ingår i alla våra uppdrag!

Kvalifikationer

För att trivas och utvecklas på denna arbetsplats ska du

  • Vara social och trivas att arbeta i team

  • Vara lösningsorienterad och flexibel inför nya arbetssituationer

  • Ha en nyfiken sida och vilja utveckla och lära dig nya saker

  • Praktisk kunskap och erfarenhet att skruva på motorer och arbeta med hydraulik

  • Inneha B-körkort

  • Erfarenhet som rörläggare och PE-svetsare är meriterande

  • Maskinförarbevis är meriterande

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Enligt kollektivavtal samt Pollex lokala löneavtal
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Om Pollex

Vi är 97 anställda och omsätter ca 360 miljoner kr. Vi förnyar, rensar och provar rör i mark. Idag är våra kunder främst kommunala och privata ledningsägare. Vi har faktiskt 220 av Sveriges 290 kommuner som återkommande kunder.

Pollex ingår sedan 2021 i No Dig Alliance (NDA). NDA är en allians där flera bolag inom schaktfri ledningsförnyelse ingår. NDA:s ambition är att vara Nordens ledande och största aktör inom schaktfritt med de främsta och bästa medarbetarna i vår bransch. För dig som medarbetare på Pollex innebär detta en trygghet och stora möjligheter att utvecklas. Som anställd på Pollex erbjuds du också möjlighet att köpa aktier i No Dig Alliance.

Mer info om Pollex och våra tjänster hittar du här på hemsidan.

Ansökan

Ansökan görs med CV till nyttjobb@pollex.se