VI SÖKER

Underhållstekniker
Göteborg

Är du en tekniker som gillar att resa? Vill du utvecklas och prova på något nytt? Här har du chansen! Pollex vision är att vara en förnyare och vår viktigaste tillgång är våra medarbetare. Så har det varit i mer än 40 år och så kommer det att vara även i framtiden. Vår vision är att vara den ledande leverantören av schaktfria tjänster under mottot ”Vi gör gamla rör som nya”.

Varför gräva när man kan renovera ledningar schaktfritt? Bland våra kunder finns en majoritet av Sveriges kommuner, vi hjälper dem att undersöka, rengöra, underhålla och med schaktfria metoder förnya vatten- och avloppsnäten. Vi fortsätter att växa och söker nu flera nya medarbetare att bemanna upp lagen med.

 

Arbetsuppgifter

Du arbetar som specialarbetare på vår avdelning för underhåll av ledningsnät. Här får du tillsammans med kollegor åka landet runt för att hjälpa kommuner, entreprenadföretag och industrier med bland annat rensning, rengöring, utredning och provning av ledningsnät. Problemlösning ingår i alla våra uppdrag!

 

Erfarenhet och kvalifikationer

Vi söker dig som är social, ansvarstagande, har ett brinnande intresse för kundservice och en vilja att utvecklas. Du är engagerad, noggrann, flexibel och en fena på problemlösning. Du gillar att resa och är van vid att jobba i team.

Tidigare erfarenhet av VA-branschen är meriterande, men inget krav. Vi tror att dina personliga egenskaper och din inställning är det viktigaste för att du ska trivas i denna tjänst. Till att börja med blir du upplärd av en erfaren försteman inom produktområdet, på sikt blir du själv drivande försteman i teamet med utökade krav på arbetsledning och ansvar.

För att vara aktuell för denna tjänst behöver du:

  • Inneha B-körkort
  • Tala svenska obehindrat

BE, C, eller CE-körkort är meriterande, men inget krav.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning, anställningen inleds med 6 månaders provanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Enligt kollektivavtal samt Pollex lokala löneavtal
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

 

Om Pollex

Vi är idag ca 100 anställda och omsätter omkring 360 miljoner kr. Vi förnyar, rensar och provar rör i mark. Idag är våra kunder främst kommunala och privata ledningsägare. Vi har faktiskt 220 av Sveriges 290 kommuner som återkommande kunder.

Pollex ingår sedan 2021 i No Dig Alliance (NDA). NDA är en allians där flera bolag inom schaktfri ledningsförnyelse ingår. NDA:s ambition är att vara Nordens ledande och största aktör inom schaktfritt med de främsta och bästa medarbetarna i vår bransch. För dig som medarbetare på Pollex innebär detta en trygghet och stora möjligheter att utvecklas. Som anställd på Pollex erbjuds du också möjlighet att köpa aktier i No Dig Alliance.

Mer info om Pollex och våra tjänster hittar du här på hemsidan.

 

Ansökan

Ansökan görs med CV till nyttjobb@pollex.se